Jak vám může lesklý oblek v práci uškodit?

Nezáleží na tom, zda sedíte celý den v kanceláři nebo chodíte na obchodní schůzky. Pro všechny muže, kteří nosí do práce oblek, platí jedno velmi důležité pravidlo. Přečtěte si, jak je důležitý výběr správného obleku a co se může stát, pokud zvolíte špatně.

Na obchodní schůzku pouze matný a tmavý oblek

Představte si, že se máte sejít s obchodním zástupcem, který s vámi chce uzavřít obchod. Člověk, který přijede v lesklém obleku a třpytivých doplňcích vypadá nedůvěryhodně a máte pocit, že s vámi uzavře nevýhodný obchod. A tak jej raději neuzavřete.

Proto nenoste lesklý pánský oblek, stejně jako nic příliš okázalého, vyzývavého nebo třpytivého. Nechcete si přece zkazit možný obchod jen kvůli špatně zvolenému oblečení. Vhodnou volbou je tmavá barva, protože vzbuzuje u ostatních respekt a důvěru. Podívejte se například na širokou nabídku pánských obleků.

Do kolektivu v zaměstnání pouze matný oblek

Také v kanceláři upoutáte lesklým oblekem nadměrnou pozornost svých nadřízených. Mohli by získat dojem, že máte na rozhazování a platí vás až příliš. Ať už jste jakkoli pracovití. Nedopusťte, aby špatný výběr oblečení ohrozil vaši kariéru, výplatu či prémie.

Tip pro vás

Přemýšlíte, jakou kravatou správně vybraný oblek doplnit? Pokud vás čeká obchodní jednání, přečtěte si, jakými doplňky můžete podpořit váš úspěch. Každý detail může být pro vaši kariéru důležitý.

Kdo

Šéf vás málo platí? Změňte to

Dřete v práci od rána do noci a dostali jste malé odměny? Důvodů může být hned několik. Jedním z nich je i špatná volba oblečení. Váš šéf vás odměňuje nejen podle toho, co děláte, ale také podle toho, jak na něj působíte. Jak se obléknout, abyste nepůsobili špatným dojmem a správně se prezentovali?

Celý článek

Co

Jak vybrat manžetové knoflíčky – to nejdůležitější, co byste měli vědět

Chystáte se na ples, svatbu, do tanečních nebo na narozeninovou oslavu? Chcete vypadat stylově a stále cítíte, že vám k dokonalosti něco chybí? Zaměřte se na pánské módní doplňky. Košile s manžetovými knoflíčky se bezesporu vrací do módy a neměly by chybět ve vašem šatníku. Knoflíčky jsou funkčním doplňkem i drobným šperkem, který vás skvěle oživí a podtrhne vaši osobnost. Jak vybrat manžetové knoflíčky pro každou příležitost?

Celý článek