Jak obléknout ženicha? Rady, jak na to a čeho se vyvarovat

Pánská společenská móda nemusí být jen o obleku, košili a kravatě. Ženich se může odlišit od ostatních svatebních hostů doplňky. Zkombinujte váš pánský oblek s doplňky, které podtrhnou vaši jedinečnou úlohu i vzhled, a zanechte dokonalý dojem. Jak toho docílíte?

Jaký oblek vybrat pro ženicha na svatbu?

Na svatbu můžete vybírat oblek z odstínů barev šedé, tmavě modré, černé, bílé nebo smetanové. Můžete zvolit oblek matný nebo lesklý. Lesklý oblek působí slavnostněji a zaujmete v něm svatební hosty hned na první pohled.

A co když je svatba v zimě?

V případě, že se svatba koná v zimním období, vybírejte pouze z obleků tmavých odstínů. Pánský oblek v bílé nebo smetanové barvě není pro svatbu v zimním období vhodný. V takovém obleku byste v zimě doslova splynuli s okolím.

Jaký je rozdíl mezi oblekovou vestou a svatební vestičkou?

Oblekovou vestou se má na mysli vesta, která je ušitá ze stejné látky jako oblek. Svatební vestičky jsou určené především pro ženicha a jsou na předních dílech vzorované nebo prošité třpytivou nití. Podívejte se na společenské vesty, které pozvednou váš outfit na vyšší úroveň.

Podle čeho si ženich na svatbu vybírá manžetové knoflíčky?

Vybírejte manžetové knoflíčky podle barvy a tvaru hodinek, prstenu, spony opasku a jiných kovových doplňků. Pokud máte například stříbrné hodinky s kulatým ciferníkem, laďte manžetové knoflíčky do stříbrna a do kulatého nebo zaobleného tvaru.

Jak se má ženich sladit, když má nevěsta bílé šaty se stříbrnými květinami?

Můžete si obléknout tmavý pánský oblek, bílou košili a sladit se svatební vestou s anglickou kravatou a kapesníčkem ve stříbrné barvě s květinovým vzorem. Budete vypadat velice slavnostně. Zároveň je volba svatebního setu zárukou, že nebudete oblečeni stejně jako svatební hosté. Pokud nechcete vestu, protože se v ní necítíte dobře, značková móda Pánské obleky BANDI nabízí také pánské svatební kravaty a regaty. Přečtěte si, jak sladit ženicha s nevěstou, aby vypadali jako pár.

Může si vzít ženich pod oblek košili s krátkým rukávem, aby mu nebylo horko?

Podle pravidel společenské etikety je povinností nosit pod oblekem pouze a jedině košili s dlouhým rukávem. Můžete si na svatbu obléknout košili s krátkým rukávem, ovšem až po formální části svatebního dne, tedy po obřadu, focení a dalších. Po odložení košile s dlouhým rukávem si odložíte také sako. Na svatební hostinu a zábavu tak přicházíte pouze v košili s krátkým rukávem a kravatou.

Kdo

Šéf vás málo platí? Změňte to

Dřete v práci od rána do noci a dostali jste malé odměny? Důvodů může být hned několik. Jedním z nich je i špatná volba oblečení. Váš šéf vás odměňuje nejen podle toho, co děláte, ale také podle toho, jak na něj působíte. Jak se obléknout, abyste nepůsobili špatným dojmem a správně se prezentovali?

Celý článek

Co

Jak vybrat manžetové knoflíčky – to nejdůležitější, co byste měli vědět

Chystáte se na ples, svatbu, do tanečních nebo na narozeninovou oslavu? Chcete vypadat stylově a stále cítíte, že vám k dokonalosti něco chybí? Zaměřte se na pánské módní doplňky. Košile s manžetovými knoflíčky se bezesporu vrací do módy a neměly by chybět ve vašem šatníku. Knoflíčky jsou funkčním doplňkem i drobným šperkem, který vás skvěle oživí a podtrhne vaši osobnost. Jak vybrat manžetové knoflíčky pro každou příležitost?

Celý článek